MOSEHUSET - Psykologisk Konsultation

DP-Logo
web_01

Om mig

Autoriseret psykolog. Jeg hedder Birgitte Hagemann, og er født i 1974. Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i 2001, autoriseret af socialministeriet i 2005, og har arbejdet som psykolog i forskellige sammenhænge. Jeg foretager børnepsykologiske undersøgelser, psykoterapi med både børn og voksne, og har mange års erfaring med rådgivning og supervision. Du kan se mit cv længere nede.

Børnepsykologiske undersøgelser. Gennem hele mit arbejdsliv har jeg lavet undersøgelser af børn, og for øjeblikket er jeg i gang med en specialistuddannelse i klinisk børnepsykologi. Jeg har 10 års erfaring med psykologiske undersøgelser af børn helt ned til 2-års alderen. Min erfaring omfatter både arbejde med børn med følelsesmæssige, sociale og kognitive vanskeligheder, og screening af børn for udviklingsforstyrrelser, såsom ADHD og autisme.
 
Psykoterapi. Jeg tillbyder psykoterapi til både børn og voksne. Mit valg af metode tager altid udgangspunkt i det menneske, der kommer ind ad døren, og ikke i en bestemt teori. Jeg har en bred erfaring med forskellige psykoterapeutiske metoder, med hovedvægt indenfor de systemiske og narrative metoder. I Mosehuset er der desuden mulighed for at variere rammerne for behandlingen: Den kan både foregå indendørs i bjælkehuset og udendørs i den smukke natur. I ro eller i bevægelse – alt efter, hvad, vi i fællesskab finder frem til, er det rigtige for netop dig.

Som psykolog er man sit eget vigtigste arbejdsredskab. Jeg vægter meget højt at sørge for, at dette arbejdsredskab er i orden. Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde, og holder mig opdateret med kurser og efteruddannelse. Med jævne mellemrum går jeg desuden i egenterapi.

CV

2008 -  Psykolog på Skole- og Behandlingshjemmet Spanager, der hører under Københavns kommune.

2002 - 2008 Psykolog i Pædagogisk Psykologisk Team i Nykøbing-Rørvig kommune, som i 2007 blev til Odsherred kommune.

2001 - Udannet cand.psyk. fra Københavns Universitet.