MOSEHUSET - Psykologisk Konsultation

DP-Logo
web_02

Om Mosehuset

I Mosehuset er der fred og ro. Mosehuset er en traditionelt bygget bjælkehus, som ligger på den sidste skråning, inden landskabet flader ud i den store vestsjællandske Åmose. Der er en fantastisk udsigt, og 300 meter til den nærmeste nabo. Som regel kan man ikke høre andre lyde end fugle og dyr, og vindens susen. Roen og stilheden indbyder til eftertænksomhed og fordybelse, og til at lytte til sig selv.

Vi kan tale, mens vi går. For mange mennesker er det nemmere at tale om svære ting, mens de går. Og for børn kan det være næsten umuligt at sidde stille en hel time. Mosehusets enestående beliggenhed gør det muligt, at vores samtale foregår udendørs; vi taler sammen, mens vi går i roligt tempo.

Gå tur, hvis du venter på nogen. I Mosehuset er der ikke noget venteværelse, da vi starter og slutter til den aftalte tid. Skal du imidlertid vente på en anden, der er til undersøgelse, kan du låne et par gummistøvler, en rygsæk med termokaffe/-the og lidt mundgodt, og gå en tur i den smukke mose.

Bjælkehuset er udviklet af Steffen Holberg fra Godthåb Mølle, som har tilpasset det specielt til nærvær og gode samtaler. Det oprindelige Mosehus er et lille stråtækt hus, som ligger ved siden af bjælkehuset. Her bor jeg med min familie.